ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULUMUZA DİLEK ŞİKAYET KUTUSU ASILDI.

Okulumuzda öğrencilerin dilek, temenni veya problemlerini bilmek ve kısa zamanda müdahalesini sağlamak amacıyla "DİLEK VE TEMENNİ" kutusu oluşturuldu.

26-10-201826-10-201826-10-2018

Buradaki amaçlar;
1- Öğrencilerin eksikliklerini gidermek, öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak böylece okul-öğrenci arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla okula dilek-istek kutusu temin edildi.
2- Öğrencilere dileklerini bildirmeleri için dilek kutusundan haberdar edildi.
3- Dilek-istek kutuları 30 günde bir komisyonda bulunan öğretmenler tarafından açılacaktır.
4- Bu faaliyetle öğrencilerinde isteklerinin bizler için önemli olduğu, onların okulu daha çok sevmeleri için üzerimize düşen görevleri ve yapılabilecek isteklerinin yerine getirilmesi arzu edilmektedir.

Yayın: 26.10.2018 - Güncelleme: 26.10.2018 15:53 - Görüntülenme: 318