ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

OKUL MESCİDİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINI RAHAT YAPABİLMELERİ, UYGULAMALI DERSLERİNİ BURADA YAPABİLMELERİ ,CUMA VE TERAVİH NAMAZLARINI KILABİLMELERİ İÇİN UYGUN ŞEKİLDE DÜZENLENEREK KULLANIMA AÇILDI.MESCİDİMİZİN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

BESNİ JANDARMA KOMUTANLIĞINDA GÖREVLİ BAŞÇAVUŞ LOKMAN KARAKAYA VE BAŞÇAVUŞ MEHMET ENGİN FİDAN OKULUMUZA GELEREK ÖĞRENCİLERİMİZE "MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TEHDİT EDEN UNSURLAR" KONULU SEMİNER VERİLDİ.

May

Velilerimize meslek dersleri öğretmenimiz Hüseyin BOĞA tarafından "ERGENLERDE DİNİ TUTUM VE DAVRANIŞLAR" konulu seminer verildi.

May

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Nis

OYRATLI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ AĞIRLADIK.

Nis

Okulumuz fizik öğretmeni Zeynel ŞAHİN ve rehberlik öğretmeni Mustafa CAN tarafından öğretmenlerimiz ve personelimize İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ konulu seminer verildi.

Nis

Meslek dersleri öğretmenlerimiz alanında yetenekli ve ilgili öğrencilerimizi tespit ederek uygun yönlendirme çalışmaları yapmaktadır.

Nis

Okul müdürümüz Vakkas KORKMAZ tarafından zümre öğretmenler kurulu toplantıları yapıldı.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimiz okul rehber öğretmenimiz Mustafa CAN rehberliğinde Malatya´ya giderek şehrin tarihi, kültürel,eğitsel ve sosyal mekanlarını gezdiler.

Nis

İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZDEN TİYATRO GÖSTERİMİ YAPILDI.

Nis

OKUL KORİDORLARIMIZ KÜLTÜR VE MEDENİYETİMİZİN İZLERİYLE SÜSLENDİ.

Nis

Besni Toplum Sağlığı Merkezinde görevli memurlar tarafından okulumuz öğrencilerine E-BAĞIMLILIK konulu seminer verildi.

Nis

OKULUMUZDA KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI KUTLANDI.