ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı Abdurrahman ATEŞ internet, televizyon, cep telefonu ve sosyal medya kullanımıyla ilgili velilerimize 20/05/2019 tarihinde seminer verdi.

May

Eğitimde teknoloji kullanımı doğru stratejiler izlenirse öğrencilere farklı faydalar sağlar. Bu faydalardan en önemlisi küçük yaşlarda kazanılan analitik düşünce ve problem çözme becerisidir.

May

Değerler eğitimi, bilim, sanat, sosyal ve kültürel etkinlikler alanı ile ilgili okulumuzda futbol ve bocce turnuvaları düzenlendi.

May

Eğitim ve öğretimin genel bir değerlendirmesi yapmak için öğretrmenlerimizle ramazan ayı doılayısıyla iftar programı düzenlendi.

May

Ramazan ayı dolyısıyla okulumuzda öğle arasında öğrencilerimiz okul mescidinde mukabele okuyor ve akabinde öğle namazı kılınıyor.

May

Okul Müdürü Vakkas KORKMAZ eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek, değerlendirmek ve öğretimde birlikteliği sağlamak amacıyla ders denetimleri gerçekleştirdi

Mrt

Kültürel zenginliklerimizi öğrencilerimize göstermek ve medeniyetimizin zenginliklerini tanımalarını sağlamak için okulumuzun koridorlarına hat ,minyatür,resim gibi eserlerle donattık.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerin dilek, temenni veya problemlerini bilmek ve kısa zamanda müdahalesini sağlamak amacıyla "DİLEK VE TEMENNİ" kutusu oluşturuldu.

May

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz "Bilim projelerini ve etkinliklerini" takip etmek amacıyla A.C. Yamazaki ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katılım sağladı.Bu etkinlikle öğrencilerimizin farklı okulların bilim etkinliklerini takip etmeleri amaçlanmıştır.Bu gezide emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzda yapılan sınıflararası voleybol turnuvasında 11/B sınıfı 1. ,12/C 2. ve 9/D sınıfı 3. oldu.Sıralamaya giren takımlarımıza yapılan törenle  ödülleri  takdim edildi.Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenimiz Keko ARSLAN olmak üzere idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda yapılan sınıflararası futbol turnuvasında 9/A sınıfı 1. ,12/A 2. ve 11/B sınıfı 3. oldu.Sıralamaya giren takımlarımıza yapılan törenle  ödülleri  takdim edildi.Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenimiz Keko ARSLAN olmak üzere idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZI TAMAMLAYARAK, PROTOKOLÜN KATILIMIYLA 23.05.2018 TARİHİNDE SAAT:10.00 ´DA AÇILIŞINI YAPTIK.ÖĞRENCİLERİMİZ AÇILIŞIN ARDINDAN MİSAFİRLERİMİZE SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

May

Öğrencilerimiz Ramazan ayı boyunca mesleki becerilerini artırmak ve mübarerk ayı ihya etmek için çeşitli çalışmalar yapmaktadır.

May

Okul rehber öğretmenimiz Mustafa CAN öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize memnuniyet belirleme ve iyileştirmeye yönelik araştırma ve geliştirme faaliyetleri kapsamında "MEMNUNİYET ANKETİ" anketi uyguladı.Çıkan sonuçların değerlendirmesini yaparak gerekli tedbirlerin alınması için çalışmaları başlattı.

May

KIZ DART TAKIMIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE.